Επικοινωνία: 6971791900, 23920-65368

 

Ρυθμίσεις Οφειλών - Υπαγωγή στο Πτωχευτικό Δίκαιο

Μετά από εκτενή ανάλυση και μελέτη του συνόλου των οφειλών σας, σας προτείνουμε τη βέλτιστη πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί από την πλευρά σας, προκειμένου να προβείτε σε διακανονισμό των οφειλών σας.

Ο νόμος 3869/10 ή πιο γνωστός ως "νόμος Κατσέλη", προσφέρει μια σειρά από ευνοικές ρυθμίσεις, οι οποίες όμως δεν είναι πάντα πανάκεια για όλες τις περιπτώσεις. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει μελέτη της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά και στη συνέχεια να προταθεί η βέλτιστη κάθε φορά πρόταση, που θα αφορά και θα είναι η ιδανική για την περίπτωσή σας.

 

Έννοιες, όπως το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το Ελάχιστο Όριο/Δαπανών Διαβίωσης, το οποίο καθρορίζεται στα 1.347€ ενδεικτικά για 4μελή οικογένεια, διαμορφώνουν νέα δεδομένα από το 2015 και μετά, μιας και θα αποτελούν κρίσιμα στοιχεία στη διαπραγμάτευση μεταξύ οφειλετών και τραπεζών.

Η πολύχρονη τραπεζική εμπειρία στελεχών μας, σε συνδυαμό με την παροχή εξειδικευμένων νομικών συμβουλών από νομικό σύμβουλο ειδικό επί των θεμάτων αυτών, προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη και αποτελεί εγγύηση για τη βέλτιστη λύση της μοναδικής σας κάθε φορά περίπτωσης!

Ποιοί Είμαστε

Masoko

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε, έχοντας ως κύριο σκοπό της την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις κάθε μορφής, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύγχρονο, απαιτητικό από κάθε πλευράς οικονομικό περιβάλλον.

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία

 Θεσσαλονίκη

 Τρίλοφος Θεσσαλονίκης

 23920-65368

 Fax: 23920-65368

 info (@) vipconsulting.gr